Det Dagliga

 

181029

Efter en massa omstarter och en kusk som vände alldeles för snävt och ŕamlade ur och kraschade vårt ena hjul så det blev sulkybyte (Tack pihlström) så kunde Craizy Daizy ta ledningen och sedan försvinna till en trygg seger. Idag debuterade 3.åriga Crazy First Love på bodenstravbana och han gjorde ungefär lika, tog ledningen och vann ohotad på 1.17.7. Vi är så stolta. Crazy Bourbon var snorig efter loppet och dagen efter hade hon ett elefantben. Tyvärr det vi lyst efter om hon hade en gaffelbandsskada. Slagit sig på knät så vi får se hur det blir med henne.

181023

Det har hänt lite grann sedan jag skrev sist. Gucci Bamboo är galet fin och hon är nu på inkörning hos Henrik Svensson och sköter sig exemplariskt. Vi har haft en kille som är duktig på att besikta hästar och har varit runt med de stora travtränarna och han hade bara Gott att säga om Gucci. Grandpa Eddie är hemma från Estland men tyvärr halt så vi hinner inte köra premie. Fart har han men man ska trava rent och otalt också. Han super snäll häst och trivs hos oss. Larry har fått ett nytt hem hos b-tränaren Björn Persson. Han har även fått en lagkompis nu dailey och de trivs så ihop med varandra. Vi håller tummarna för att Björn och Larry hittar varandra så han får några år till på travbanan. Det var ett väldigt tufft beslut men vi är så glada att han verkar trivas och alternativet vi hade var inte så hoppfullt. Vi älskar buspojken så mycket och nu får han några år till att busa på. Craizy Daizy har segrat ännu en gång med Daniel weijersten och ska ut på fredag igen med Ingvar Nyberg, nu är hon även behandlad och det blir långlopp. Crazy Bourbon ska ut på lördag och hon har även kvalat in i Monte. Sista starten var hon inte rättvis då hon gick med en tokig balans. Vår uppfödning Crazy first love ska göra sin första start på boden på måndag. Spännande vi håller tummarna för snyggingen.

180904

I torsdags så kom hon upp från Gotland; Gucci Bamboo. Hon var stor och jättefin. Ett härligt trav finns i henne. Nu kommer hon att finnas i vårt stall i Huli för försäljning. Varmt välkomna att komma och titta på henne.

180820

Igår tog Craizy Daizy sin första seger för i år. Hon och Ingvar Nyberg dundrade till ledningen och vann sedan lätt med 6 längder. Crazy Bourbon blev 4.a då hon till slut fick lucka och spurtade strålande.

180412

Crazy Bourbon har en liten blödning i ett gaffelband så hon får ta det lugnt i några veckor. Daizy & Larry startar nog igen den 24 april.

180403

Årsdebut för Craizy Daizy idag Bergsåker & hon gjorde ett super lopp blev 2.a 1.15.5 2140m auto & nytt rekord, förlorade med en läpp. Crazy Bourbon blev 6.a 1640m auto 1.15.4 & även hon fick ett tufft lopp i dödens från spår 7 & nytt rekord. 

180328

Najaden fick ett stoföl inatt efter Maharajah. Allt gick bra & fölet ser fint ut.

180318

Krister Molin 4.e kvartalets vinstrikaste b-tränare på Bergsåker, Danmark och Östersunds travbana.

/20180318_181344.jpg

Stall Gin & Tonic

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)