Det Dagliga

191115

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/travhast-fick-missfall-nar-stridsplan-flog-over-stall-ersatts

Nu är det över, vi fick rätt emot försvarsmakten 

191108

seger igen för Craizy Daizy & Jimmy. 1.16.0 på 2640m & hon brisade bara undan på upploppet med krafter kvar.

191107

Start ikväll igen Craizy Daizy & Jimmy h Andersson 

191025

Äntligen fick Daizy visa hur bra hon är och fick sätta nosen först ikväll på Bergsåker

/fb_img_1572452296112.jpg

190928

Vi gratulerar Stall WF till köpet av Crazy J.LO. Vi är jättenöjd, både med de nya ägarna & att hon blev näst dyrast på hela kvällen av stona.

190927

Idag är vi på plats på Scandic infra city. Ikväll är det dax att sälja vårt fina sto Crazy J.LO. Hoppas det blir lika fina köpare som vi fått på First Love och Honey. 

https://www.facebook.com/groups/427539933927026/permalink/2945108708836790/

https://youtu.be/uFgSBvLv2xE

Tyvärr fick vi ett dödsfall i stallet. Margaretha som jobbar åt Pihlström fick en hjärnblödning och hennes liv gick inte att rädda. Så fort livet kan förändras. 

Vi fick tyvärr stryka Daizy men det berodde på att Molle skadade sig och vi kunde inte ta oss till banan, så det var inget fel på hästen hon känns fortfarande jättefin.

190913

Årsdebuten avklarad för Daizy o hon blev 6.a på ett smetigt o tungt Hagmyren. Gucci Bamboo var med i ett provlopp i onsdags o såg lysande ut, landade på 1.24.

190817

Crazy J.Lo kommer att säljas under fredagen på kriterieauktion. Nr 189 Stall G

Crazy First Love kommer inte att gå ut i derbykval då han dragits med en hälta som de inte hittat rätt på i tid. Han är nu återställd men hinner inte komma i rätt form. Kommer ut i höst istället.

Craizy Daizy är nu åter i form & kommer att göra sin första start i år den 9 september på Hagmyren.

Vår 2-åring Gucci Bamboo som är i träning hos Henrik Svensson gick premielopp igår på 1.29.8 & hon såg lysande ut.

190712

Crazy First Love blev 5.a i finalen på ny fin tid 1.12.7am & blev även störd av J Unterstiner som i sin tur fick böter för detta.

Crazy Honey ska ut igen på Skellefteå den 15/7 & hon har tränat på bra efter semestern & även hunnit växa 2 cm till så nu är hon 1.67.

Crazy Bourbon är äntligen konstaterad dräktig med Zola Boko & flyttar nu hem till gården där hon är född; Gotland Alskog.

190627

På lördag startar Crazy First Love i Eskilstuna på V75. V75:2 spår 2 och Erik Adielsson i sulkyn.  Erik hade 1.09,8 sista 800m när de senast var ute tillsammans.

190609

Igår var Crazy First Love 2.a på V75 i Östersund. Nytt rekord 1.13,5 Han gjorde ett grymt lopp & startar igen på lördag i Boden, där han blev 5:a på 1.13.6 från spår 8 2140m auto och mötte tuffa hästar. Erik Adielsson hade 1.11.5 hela sista varvet. De laddar mot derbyt.

190607

Imorgon på V75-3 kommer Crazy First Love att starta från spår9 med Ove A Lindquist i sulkyn. God Tur önskar vi & jag spikar på mitt ATG Tillsammans.

190526

I fredags vann Crazy First Love igen, lekande lätt sprintade han ifrån de andra konkurenterna. På fredag ska Crazy Honey ut igen på Solänget, god tur säger vi :)

/cfl-o-molle.jpg

190514

Idag är det Crazy Bourbons födelsedag och i dagarna insemineras hon med Zola Boko. Våra uppfödningar fortsätter att visa fram hovarna. Crazy first love var 2.a nu sist på V86 slagen på linjen av en smygkörd häst, själv fick han gå i tredje spår hela sista varvet och tryckte sönder ledaren och den i dödens. Crazy Honey blev 2.a igen och har nu 3 andra platser på lika många starter. Vi har haft muskelproblem med Daizy men nu ser det äntligen bra ut igen. 

 

190329

Första starten för Crazy Honey slutade med en fin andra plats. Hon blev slagen på mållinjen, det där ser ut att sluta bra. På söndag den 31 mars startar Crazy First Love, årsdebut.

190304

Start för Craizy Daizy i slutet på mars.

190303

Grandpa Eddie hade tyvärr pålagringar i båda framknäna & det var ingen som var intresserad av att köpa honom till ett billigt pris som rid/sällskapshäst eller göra en operation själv så vi tog beslutet att ta bort honom. Tråkigt.

181225

God Jul

Snart är det här skitåret slut & vi får hoppas att 2019 blir bättre. Olyckor, skador har verkligen satt käppar i hjulen 2018. Började med Larry som tyvärr hade en så svår skada att han fick lov att tas bort, sedan Bourbon med sin böjsena & gaffelbandsskada men hon kommer att bli mamma & Zola Boko blir fadern. Najadens olycka som gjorde att hon tappade sitt föl efter Maharajah & så eddies pålagringar i båda framknäna som gör att vi säljer honom & finns det ingen som är intresserad så kommer vi att ta bort honom i början av året. Det slutar ju inte där utan stjärnan i vårt stall Daizy hon fick ju en hovböld som det sedan visade sig varit ett tag så den hade tryckt in hovbenet så nu är det rast vila ca en månad men hon kommer förhoppningsvis tillbaka på travovalen. det roliga är våra 2 avkommer som vi sålt efter Love You & Najad Lavec. Crazy First Love har gjort 3 starter & vunnit alla 3 på mycket fina tider & Crazy Honey hon har gått både premie & kval & är redo att starta nästa år. Gucci Bamboo skickade vi till inkörning till travtränaren Henrik Svensson & han blev så förtjust att han köpte henne av oss & har gjort en andelshäst av henne där vi naturligtvis är med på. Spännande.

/cfl3.jpg

/cfl.jpg

 

/ch.jpg

181119

I förra veckan så fick vi veta att Larrys sena som går till vänster bakknä var av och han hade även pålagringar. Detta har han haft länge och han fick avsluta sina dagar på jorden. Nu är även Crazy Bourbons travkarriär över. En blödning högerfram som är så pass allvarlig att hon inte kan tävla på mer. Hon får nu skrota i hagen tills våren så skickar vi ner henne till Gotland så får hon komma hem till Håkansson gård igen där hon är född. Hon får bli mamma istället.

Jag & Molle var upp till Umeå & såg vår fina uppfödning Crazy First Love vinna sin andra rak seger. Han var hur bra som helst & J Norberg var lyrisk över honom. Det var även roligt att få träffa Madelene, stall WF som köpte honom.

181029

Efter en massa omstarter och en kusk som vände alldeles för snävt och ŕamlade ur och kraschade vårt ena hjul så det blev sulkybyte (Tack pihlström) så kunde Craizy Daizy ta ledningen och sedan försvinna till en trygg seger. Idag debuterade 3.åriga Crazy First Love på bodenstravbana och han gjorde ungefär lika, tog ledningen och vann ohotad på 1.17.7. Vi är så stolta. Crazy Bourbon var snorig efter loppet och dagen efter hade hon ett elefantben. Tyvärr det vi lyst efter om hon hade en gaffelbandsskada. Slagit sig på knät så vi får se hur det blir med henne.

181023

Det har hänt lite grann sedan jag skrev sist. Gucci Bamboo är galet fin och hon är nu på inkörning hos Henrik Svensson och sköter sig exemplariskt. Vi har haft en kille som är duktig på att besikta hästar och har varit runt med de stora travtränarna och han hade bara Gott att säga om Gucci. Grandpa Eddie är hemma från Estland men tyvärr halt så vi hinner inte köra premie. Fart har han men man ska trava rent och otalt också. Han super snäll häst och trivs hos oss. Larry har fått ett nytt hem hos b-tränaren Björn Persson. Han har även fått en lagkompis nu dailey och de trivs så ihop med varandra. Vi håller tummarna för att Björn och Larry hittar varandra så han får några år till på travbanan. Det var ett väldigt tufft beslut men vi är så glada att han verkar trivas och alternativet vi hade var inte så hoppfullt. Vi älskar buspojken så mycket och nu får han några år till att busa på. Craizy Daizy har segrat ännu en gång med Daniel weijersten och ska ut på fredag igen med Ingvar Nyberg, nu är hon även behandlad och det blir långlopp. Crazy Bourbon ska ut på lördag och hon har även kvalat in i Monte. Sista starten var hon inte rättvis då hon gick med en tokig balans. Vår uppfödning Crazy first love ska göra sin första start på boden på måndag. Spännande vi håller tummarna för snyggingen.

180904

I torsdags så kom hon upp från Gotland; Gucci Bamboo. Hon var stor och jättefin. Ett härligt trav finns i henne. Nu kommer hon att finnas i vårt stall i Huli för försäljning. Varmt välkomna att komma och titta på henne.

180820

Igår tog Craizy Daizy sin första seger för i år. Hon och Ingvar Nyberg dundrade till ledningen och vann sedan lätt med 6 längder. Crazy Bourbon blev 4.a då hon till slut fick lucka och spurtade strålande.

180412

Crazy Bourbon har en liten blödning i ett gaffelband så hon får ta det lugnt i några veckor. Daizy & Larry startar nog igen den 24 april.

180403

Årsdebut för Craizy Daizy idag Bergsåker & hon gjorde ett super lopp blev 2.a 1.15.5 2140m auto & nytt rekord, förlorade med en läpp. Crazy Bourbon blev 6.a 1640m auto 1.15.4 & även hon fick ett tufft lopp i dödens från spår 7 & nytt rekord. 

180328

Najaden fick ett stoföl inatt efter Maharajah. Allt gick bra & fölet ser fint ut.

180318

Krister Molin 4.e kvartalets vinstrikaste b-tränare på Bergsåker, Danmark och Östersunds travbana.

/20180318_181344.jpg

Stall Gin & Tonic

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)