Stall Gin & Tonic

Stall Gin & Tonic består av Krister & Åsa Molin. Krister är B-tränare på Bergsåker & har haft travhästar i många år.  Att vi valt att heta Gin & Tonic kanske ni redan förstår; vi älskar att dricka en iskall GT :)  Stall GT äger 3 travhästar & 2 fölston för tillfället. Fölstona har vi inackorderad på Gotland hos erfarna uppfödare. Vi har valt att de ska heta Crazy. Våra hästar är alltid till salu!

"Om du vill gå hem från travet med ett flin, lira alltid krille molin"

Krister är den som kör & lägger upp träningen på hästarna

 

molle.jpg

De flesta människor behöver mer kärlek än de förtjänar 

Jag, Åsa som masserar & hjälper till att köra ibland

asa.jpg

Till vår hjälp i stallet hade vi min pappa, Eddie Dahlström. Tyvärr dog han den 9 september 2016 efter en kort tids sjukdom. Idag har vi Hans Vallsten som hjälper till & han är deluppfödare till våra föl efter Najad Lavec & Very Gucci. 

eddie.jpg

/20160618_140735.jpg

Stallet ligger i Äkrom/Huli och vi har väldigt nära till Bergsåkers träningsbana & travanläggning. Vi har 11 boxar och 3 selkammare. Foderautomater har vi satt in för några år sedan & det fungerar klockrent. Skönt att ingen behöver åka upp & fodra morgon/kväll & att alla hästar får mat samtidigt. Vi har torkrum och tvättmaskin där vi kan tvätta upp täcken och så. Hagarna är väl inte alldeles för stora men längst ner så har vi två stora gräshagar till hästarna där de kan käka turbogräs på somrarna. Stallet är ljust & fräscht & vi trivs.

 

vgvann.jpg vgvann1.jpg vh-heat.jpg 

Stall Gin & Tonic

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)